Ευχαριστήρια Επιστολή για τη Θεματική Εβδομάδα 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

Το 2ο Γυμνάσιο Σάμου στα πλαίσια της  Θεματικής Εβδομάδας 2017-18: «Σώμα και Ταυτότητα» και Δράσεις «Κυκλοφοριακής Αγωγής-Οδικής Ασφάλειας», που έλαβε χώρα από τις 30-04-2018 έως και 04-05-2018 θα ήθελε να ευχαριστήσει τους παρακάτω φορείς και φυσικά πρόσωπα που συνέβαλαν στην επιτυχή πραγματοποίηση της παραπάνω δράσης προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους για την ενημέρωση και καθοδήγηση των μαθητών του Σχολείου μας.

 • Το Νοσοκομείο Σάμου και ιδιαίτερα τους ιατρούς αντίστοιχα Κατσούλη Ιωάννη, Γαρύφαλλο Ιωάννη και Πλουμή Βασίλειο για την ενημέρωση των μαθητών σε θέματα σεξουαλικής αγωγής και στοματικής υγιεινής αντίστοιχα.
 • Τις Σχολές Οδηγών των κ.κ. Γανουτζή Δημοσθένη, Κρητικού Χρήστου και Πανουράκη Βασίλειου για την ενημέρωση των μαθητών σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και ασφάλειας.
 • Τους υπεύθυνους ΚΕΣΥΠ κ. Αραμπατζή Βάσω και κ. Τάτση Βασίλειο για την ενημέρωση των μαθητών σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού.
 • Το Kέντρο Πρόληψης «Φάρος» και τους επιστημονικούς συνεργάτες Γεννιά Χαράλαμπο, Αμπαζή Ευαγγελία και Μακρή Ευφροσύνη για τη δράση τους σε θέματα πρόληψης ,διαχείρισης και αντιμετώπισης ουσιοεξαρτήσεων.
 • Την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ (Γραφείο Σάμου) και την κ. Αναγνώστου Δέσποινα για την εισήγησή της στο προσφυγικό ζήτημα.
 • Την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης με τους Ματθαίου Γεώργιο, Ειρήνη Λιόντα και Αναγνώστου Δάφνη για την εκπαίδευση των μαθητών σε θέματα πρώτων Βοηθειών.
 • Την Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Μυτιληνιών Σάμου για την παρουσίαση της θεατρικής παράστασης «Το παιγνίδι των προσώπων» που έγραψαν οι μαθητές του ΕΠΑΛ Σάμου Τσαρδούλιας Βαγγέλης και Βλάχου Ευτυχία με μηνύματα κατά της σχολικής βίας και σεβασμό στη διαφορετικότητα.
 • Τον ΣΚΕΠ (Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους), την κ. Λασκαρίδου Σοφία, Υπεύθυνη του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων ΔΙΔΕ Σάμου και την κ. Αντωνία Κονταξή, κοινωνική λειτουργό στο ΚΕΦΙΑΠ για τον συντονισμό της δράσης: Κοινωνία για όλους.
 • Το Δήμο Σάμου για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων και τον κ. Ροδίτη Γεώργιο για την τεχνική υποστήριξη.
 • Την Περιφέρεια Σάμου για την παραχώρηση του αμφιθέατρου και τον κ. Σαραντίδη Ανέστη από την Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου για τη βοήθειά του
 • Τους διευθυντές του ΓΕΛ Σάμου κ. Τζανή Ιωάννη και του ΕΠΑΛ Σάμου κ. Τσεσμελή Ευάγγελο για την ευγενική παραχώρηση των αμφιθεάτρων των Σχολικών Μονάδων για την πραγματοποίηση ορισμένων δράσεων στα πλαίσια της Θεματικής Εβδομάδας.
 • Τον κ. Φαγά Γεώργιο για την ευγενική παραχώρηση ταινίας για προβολή.

Οι παραπάνω δράσεις σηματοδοτούν τη βούληση για το άνοιγμα του σχολείου προς θέματα που σχετίζονται με την προαγωγή της υγείας και της ευημερίας των μαθητών στο Γυμνάσιο, στο πλαίσιο μιας σφαιρικότερης θεώρησης του μαθητή ως προσώπου με συναισθηματικές και κοινωνικές ανησυχίες και προβληματισμούς.

 

Η διευθύντρια

            Χατζηιωαννίδου Πάτρα

  και ο

 

           Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Σάμου 

 

 

   

                                    .

              Η διευθύντρια

Χατζηιωαννίδου Πάτρα

και ο

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Σάμου

  

 

    

 

 


© 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΑΜΟΥ